nexus line
nexus modus
techniek
over ons
contact ons
 

 

Disclaimer

Privacyverklaring

Copyrights

 

informatie over de inhoud van deze website

Voor alle duidelijkheid wijzen Kras.design en Gastouder-Hilversum ten aanzien van de website www.gastouder hilversum.nl u op het volgende:

Disclaimer :

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

1. Kras.design en Gastouder-Hilversum zijn niet aansprakelijk voor schade die voorvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

2. Kras.design en Gastouder-Hilversum spannen zich ervoor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Privacyverklaring :

Kras.design en Gastouder-Hilversum verzamelen geen gegevens van de bezoekers van zijn website. Indien een bezoeker zijn/haar e-mail adres achterlaat op de site dan zal dat nooit worden gebruikt om aanbiedingen van producten of diensten toe te sturen (direct marketing, e-mailspam e.d.). Evenmin stellen Kras.design en Gastouder-Hilversum gegevens over de bezoekers van deze websites aan derden ter beschikking.

Copyright:

De website en alle onderdelen zijn (intellectueel) eigendom van Kras.design en Gastouder-Hilversum
Reproductie(in hard copy, elektronisch of in enige andere vorm) voor commerciële doeleinden is zonder uitdrukkelijke toestemming van Kras.design en/of Gastouder-Hilversum niet toegestaan.

Kras.Design

info@Kras.Design